Auto servis Vrećo Zemun

Adresa: Vojni put 2 br. 245

Grad: 11080 Beograd, Zemun

Kontakt telefon: 060/0831989
E – mail: servisvreco@gmail.com

Web: www.autoservisvreco.rs

Auto servis Zemun Vrećo je napravljen na platformi velikih servisa. Sa iskustvom od 15 godina rada u najsavremenijim servisima izbacili smo sve nedostatke a iskoristili sve prednosti savremenog poslovanja.
Za razliku od njih, NAŠI klijenti imaju mogućnost detaljnog uvida u sam proces našeg rada, početno od same konstatacije kvara, preko nabavke delova, do same popravke NJIHOVIH auta.
Servisnom evidencijom vašeg vozila imate mogućnost da u svakom trenutku proverite kompletne radove izvršene na VAŠEM vozilu, kao i o ugrađenim delovima a samim tim i o svakom narednom servisnom intervalu.
Servis poseduje najsavremeniju opremu, originalnu dijagnostiku za sve vrste i tipove vozila. Dajemo garanciju na sve naše radove kao i na delove kupljene kod nas. Posebne pogodnosti i popuste nudimo pravnim licima kojima je potrebno redovno održavanje motornih vozila kao i mogućnost kompletne evidencije i obaveštenje o svakom narednom servisiranju.
Nalazimo se u blizini auto puta Beograd – Novi sad i Niš – Zagreb.
Od naših usluga izdvajamo:
– Auto mehanika
– Auto dijagnostika i elektrika
– Redovan servis
U auto servisu Vrećo možete obaviti sledeće automehaničarske usluge::
– Veliki servis,
– Zamena ulja i zamena filtera
– Zamena seta kvačila
– Remont letve volana
– Zamena pločica i diskova
– Kontrola kočionog sistema
– Kontrola upravljačkog sistema
– Kontrola tečnosti u motoru, kočionom sistemu, upravljačkom sistemu…
– Čišćenje dizni, AGR ventila, klapne…
Mali i veliki servis automobila su nešto što se podrazumeva. Mali servis se najčešće radi nakon pređenih 10.000 – 20.000 kilometara, te je iskren savet da za to odvojite malo više novca kako bi vaš serviser uz pomoć auto dijagnostike pregledao celo vozilo i na vreme sprečio veće kvarove.


Savremenim dijagnostičkim uređajima radimo kompletnu dijagnostiku, kodiranja. Adaptacija, rešavanje složenih kvarova i otklanjanje istih samo su neke od naših mogućnosti.