BGD AUTO GLASS

Adresa: Lijačka 1

Grad: 11000 Beograd

Kontakt telefon: 065/445-69-49
E – mail: autostaklabgd@gmail.com

Web: www.autostaklabgd.rs

AUTO STAKLA BEOGRAD – BGD GLASS nudi usluge zamene, popravke i prodaje auto stakala za sve marke i tipove vozila, bez obzira na namenu i godište proizvodnje.
Nestručno ugrađeno staklo je pretnja za sigurnost svih putnika u vozilu, zato je vrlo bitno da taj posao poverite pravim profesionalcima. Bilo da Vam je potrebna popravka oštećenja vetrobranskog, bočnog ili zadnjeg stakla, kao i zamena šoferšajbne, BGD AUTO GLASS je prava adresa za Vas.
Od naših usluga izdvajamo:
– Zamena auto stakala, – Reparacija (popravka) auto stakala, – Prodaja auto stakala.
Naš stručni tim servisera nudi Vam profesionalnu zamenu i ugradnju vetrobranskih i bočnih stakala za sve marke i tipove automobila, bez obzira na namenu i godinu proizvodnje. U našem radu koristimo stakla renomiranih proizvođača visokog kvaliteta koja ispunjavaju najveće evropske i svetske standarde (OEM, TUV, US DOT, ECE-R43).
Ukoliko niste u mogućnosti da dođete do našeg servisa, dovoljno je da nas pozovete i naša terenska služba dolazi na lice mesta, gde zamenu stakla obavljamo u terenskim uslovima. Posebno smo ponosni na činjenici da svi naši klijenti dobijaju pismenu garanciju koja NIJE VREMENSKI OGRANIČENA!
Još jedna delatnost našeg servisa je prodaja auto stakala, po najpovoljnijim cenama. AUTO STAKLA BEOGRAD – BGD AUTO GLASS nudi Vam najveći izbor stakala renomiranih proizvođača: šoferšajbne, zadnja stakla, bočna stakla, leptir stakla.
KOD NAS MOŽETE ZAMENITI AUTO STAKLO KOJE JE OSIGURANO U BILO KOJOJ OSIGURAVAJUĆOJ KUĆI!
DOVOLJNO JE DA PRILOŽITE ZAPISNIK O OŠTEĆENJU, A NAŠI SERVISERI, ĆE U NAJKRAĆEM ROKU, ZAMENITI VAŠE OŠTEĆENO STAKLO NAJKVALITETNIJIM STAKLOM NA TRŽIŠTU!
Visok kvalitet proizvoda i usluga, pristupačne cene, ljubazan i profesionalan odnos, kao i garancija na pružene usluge preporučili su nas kod velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju. Ukoliko je i Vama potrebna reparacija vetrobranskih ili drugih stakala, posetite nas i uspešno rešite problem.