PARTNERI PORTALA

“Zakaži Tehnički“ je besplatan servis namenjen građanima putem koga možete pretražiti tehničke preglede u Vašoj blizini, uporediti cene, pročitati iskustva drugih vozača i zakazati termin koji Vama odgovara bez zvanja tehničkog pregleda ili ličnog odlaska. 

Preuzmite aplikaciju “Zakaži Tehnički” putem App Store, Play Store i AppGallery prodavnica

Da li vam se desilo da vam ističe registracija, a zaboravili ste da zakažete tehnički pregled? 

Da li vam se desilo da zaboravite u koje vreme vam je tehnički zakazan? 

Da li vam se desilo da taman što ste odvojili vreme da zovete tehnički, broj je zauzet ili se niko ne javlja? 

Sa našom aplikacijom, više nećete imati ovakve situacije, jer vam je ona uvek dostupna i podseća vas na zakazan termin! 

Izmenom pravilnika o tehničkom pregledu vozila, koji propisuje minimum vremena za vršenje tehničkog pregleda i dodaje uslove pod kojima vozilo može da prođe tehnički pregled, dovelo je do velike gužve u servisima, te inspirisane novim merama, firme “SELco” i “Dedaldev” su napravile aplikaciju “Zakaži tehnički” kako bi vozačima širom zemlje olakšali zakazivanje i samim tim smanjili čekanje u redu.

“Zakaži tehnički” aplikacija je već dostupna u više gradova u Srbiji.

Nakon što smo i sami iskusili čekanje po par sati na tehničkim pregledima da bismo završili registraciju vozila, došao sam do ideje koja bi mogla da reši upravo ovaj problem, a koja nas je kasnije dovela do “Zakaži tehnički” sistema. – Rekao je Stefan Azarić, tvorac aplikacije “Zakaži tehnički”, i nastavlja…

Servis omogućava korisnicima da u svega par klikova “online” putem svog telefona izvrše zakazivanje termina za svoje vozilo, a sam servis tu informaciju iskomunicira dalje radnicima na tehničkim pregledima te na taj način ubrzava ceo proces zakazivanja. Nakon izvršenog tehničkog pregleda svaki korisnik ostavlja reviziju tehničkog pregleda koja sadrži ocenu od 1 do 5, kratak komentar i ime korisnika. Na ovaj način budući korisnici imaju uvid u pređašnja iskustva korisnika sa korišćenjem našeg servisa.

Registracija novih korisnika

Preuzimanjem aplikacije neophodno je da odaberete tip registracije – fizičko ili pravno lice. Zatim birate tip vozila za koji želite da zakažete termin (npr. putničko vozilo) i nakon toga se otvara mapa gde možete da odaberete bilo koji tehnički pregled sa mape. Takođe imate mogućnost uvida cene svih tehničkih pregleda sa mape. 

Nakon odabira željenog tehničkog pregleda, na ekranu će Vam se pojaviti slobodni termini, a odabirom željenog termina, pojaviće Vam se dodatno polje gde je potrebno da potvrdite zakazivanje. Nakon potvrde, Vaš termin je zakazan.

Naravno, isti termin možete i otkazati, ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da stignete u zakazano vreme.

Proces registracije novih pravnih lica sadrži više koraka, iz razloga što aplikacija traži podatke poput PIB-a, matičnog broja, adrese i naziva firme. Ovaj tip registracije za pravna lica je vezan za one firme koje poseduju veliki broj vozila ili firme koje se uslužno bave registracijom vozila. 

Proces zakazivanja tehničkih pregleda je besplatan za fizička i pravna lica dok se biznis model aplikacije zasniva na servisima koji te preglede obavljaju.

U saradnji sa portalom auto-moto-svet.rs, koji pokriva kompletnu oblast auto moto industrije na teritoriji cele Srbije, napravili smo određene povoljnosti svima koji ukažu poverenje kako samom portalu, tako i aplikaciji “Zakaži tehnički”.

Šta je ono što Vam nudimo?

  • Mesec dana probni period korišćenja sistema „Zakaži Tehnički“. 
  • Profesionalnu korisničku podršku koja će Vam rado pojasniti sve detalje sistema “Zakaži Tehnički“. 
  • Svakom klijentu nudimo mogućnost da uz korišćenje aplikacije “Zakaži tehnički”, dobije i prostor na portalu www.auto-moto-svet.rs koji prati i do 100.000 ljudi ( uglavnom vozača ) na mesečnom nivou.

Ukoliko ostvarite saradnju sa kolegama iz aplikacije “Zakaži tehnički”, mi kao portal nudimo 50% popusta na kompletnu internet kampanju koja obuhvata:

  • Upis firme u Adresar (Mini sajt prezentacija)
  • Baner kampanja (početna strana ili sponzorstvo u kategoriji tehnički pregled)
  • Objava na društvenoj mreži Instagram (@auto_motosvet)
  • Objava na društvenoj mreži Facebook

Ostvarite već danas saradnju sa aplikacijom “Zakaži tehnički” i dozvolite svim potencijalnim klijentima da se još detaljnije upoznaju sa Vašim uslugama putem portala auto-moto-svet.rs koji okuplja vozače i ljude koji prate auto moto industriju.