Dragan Marinković Maca za portal auto-moto-svet.rs

Poznati na auto moto svetu zanimljivosti

Dragan Marinković Maca za portal auto-moto-svet.rs

Draaaaagaaane, dobro Ti nama dosao u nasu auto-moto-svet porodicu . Da odmah predjemo na stvar…

 

Koji si tip vozača?

-Vozim svoju vožnju I gledam svoja posla ili

– Skoncentrisan Sam više na druge  vozače koji i te kako umeju da isorovociraju bahatom vožnjom I nepoštovanjem saobraćaja?

Ne znam…kakav sam vozač…kakvi su nam putevi, svi smo sjajni vozači. Pokušavam ostati skoncentrisan na vožnju, gledam svoja posla, ali imam I te momente kada vozim, bolje da ne znate šta sve izgovaram. U principu najviše volim Italijene, oni sup o meni sjajni vozači. Mislim da najveću saobraćajnu kontrolu na ovim prostorima ima Banjaluka .

Šta misliš da je bitnije kada je automobil u pitanju-udobnost I ekonomičnost automobila ili praktičnost i godina proizvodnje?

-Ja sam ti teška picajzla, moj ti je auto kao bombona skockan. Kada uđem u neki prljavi automobil, kao u kontejner da si ušao…ja bi takvom vozaču oduzeo auto. Dobar auto NIJE LUKSUZ, luksuz je jahta, a dobar nov auto je ozbiljno potreban. Kada stanem na kočnicu , hoću da znam da ću zakočiti, I kada idem od tačke A do tačke B, da znam da ću doći, da mi neće pući plivajući zamajac I ostale budalaštine koje mogu da se dese…Tako da je neophodan NOV I SIGURAN auto, I čist kao planinski potok.

Ukoliko bi bio angažovan kao voditelj emisije čija ja tema automobilizam, kako bi to izgledalo? Možeš da nam napraviš jednu improvizaciju?

-Ne mogu kralju to se plaća, da improvizujem ! ( smeh ) …Pa ne znam, postavio bih pitanje svih pitanja…ZAŠTO se kopa nos na semaforu ? ZAŠTO baš tada, zašto ne u toku vožnje ? Ne znam šta je taj poriv ljudski, da se pročačka nosić baš na semaforu?

Kada bi mogao da biraš profesiju za vožnju da li bi radije bio vozač taksija u Beogradu, vozač Rikše u Japanu, ili vozač kamiona u SAD-u?

Kada izabereš jednu opciju, objasni nam zašto baš to?

-To je meni posao, velika odgovornost. Ne znam da li bi ikada bio vozač bilo čega , jer je to ozbiljna odgovornost…ali kada bih baš morao nešto da izaberem, recimo vozač kamiona u SAD-u, imam par prijatelja koji voze po Americi .Šalu na stranu, stvarno je to ozbiljno težak posao, odvojen si od porodice, pa ti sati provedeni na graničnim prelazima ….

Često te slušamo po društvenim mrežama I televiziji I uveeeek pričas dobre viceve. Imaš li neki da malo nasmejemo čitaoce portala www.auto-moto-svet.rs ?

-Nekako mi je degute I nije mi to to kada se ispiše vic pa ga ti pročitaš, ne možeš da ga doživiš valjano. Da bi vic bio dobar moraš da ga dočaraš, gestikulacijom, mimikom …da bi poentirao, a ovako jedino kada se vidimo Bože zdravlja, pa ću Vam ispričat par dobrih.

Kada možemo da očekujemo tvoj stand up nastup u Beogradu?

– Sada sam imao par nastupa po Beogradu, a opet ću biti 09.05. u AKADEMIJI 28, sa predstavom KAKVA TI JE ŽENA TAKAV TI JE ŽIVOT, I to je predstava sa kojom završavam ovu sezonu.

Tako da, DOBRO DOŠLI u Akademiju 09-og maja, “dobrodošli na TERAPIJU”-to je slogan za moje predstave, mislim da je smeh kao lek I samim tim ima terapeutsko dejstvo.

Kada bi imao moć da možeš da učiniš da svet bude bolje mesto, šta je to što bi uradio?

-Ne znam šta bih…ovo je stvarno Utopija…mi smo jako dekadentno društvo, užasno brzo zaboravljamo stvari, pogotovo u današnje vreme zahvaljujući svim ovim savremenim tehnologijama… Sve što je suštinski bitno, mi to banalizujemo I onda pokušavamo pronaći rešenje stvari…

Za kraj intervjua praksa nam je da uvek sagovornika zamolimo za jednu kratku motivacionu poruku.Izvoli …

-Nemojte živeti u ŠBBKBB ( Šta bi bilo kad bi bilo ), UŽIVAJTE U ŽIVOTU !

intervju pripremila: Ana Popović
fotografije: lična arhiva

Za još sličnih tekstova posetite naš BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *