kendi na redu

Stefan Kandić CANDY – biće sve u Red-u

Poznati na auto moto svetu Vesti

Stefan Kandić CANDY - biće sve u RED-u

Stefan Kandić CANDY ispisuje redove intervjuom na
auto-moto-svet.rs

Ćaoooo ćaooooo legendo! Dragi naši predstavljamo Vam Stefana Kandića-Kendija. Znamo te sa malih tv ekrana, upoznali te u Zadruzi…ali za one koji ne znaju, ko je Stefan Kandić zvani Kendi ?
– Stefan Kandić Kendi je jedno dijete i dalje, koje je maštalo o tome kako će moći da se igra i da za to bude plaćeno. Danas ta mašta je stvarnost. Radim posao koji volim, TV-voditelj sam ako se tako mogu nazvati.
Stefan Kandić je neko ko se trudi da u svakoj situaciji pronadje nesto pozitivno i napravi zabavu.
Uplovio si u voditeljske vode, rame uz rame sa još jednim Stefanom ( Pandom ) i moram priznati da odlično plivaš. U čemu si još tako dobar ?
– Pa da, Panda i ja smo imali sličan put, prije Zadruge obojica smo bili na radiju, potom ide Zadruga i onda TV emisija. Pored toga, obojica pišemo pjesme, planirali smo ih i snimati ali za sad smo okupirani nekim drugim stvarima, do daljnjeg. Pored toga sam završio sportsko novinarstvo i diplomirao sportski menadžment, tako da sam na neki način u struci. Najveću ljubav sam ipak gajio prema glumi, kojoj sam se posvetio osam godina i u tom periodu igrao predstave širom država bivše Juge… i to je nešto čemu bih se prvom prilikom vratio.
Pratiš li teme vezano za automobilizam i koliko si strastven kada su četvorotočkaši u pitanju od 0 do 10 ?
– Pratim i ne pratim, nisam vozač, iako sam položio prije nekih 7 godina, međutim automobil još uvijek nisam uzeo. Kako ovih dana gledam da izaberem jedan neka bude 6.
stefan kandic
Ukoliko bi dobio priliku da testiraš neki auto po tvojoj želji,koji bi to auto bio i zašto ?
– Baš sam danas na jednom portalu naišao na vijest da Bugati nije više najbrži automobil. Tako da kada bih birao volio bih testirati novog svjetskog rekordera.
Da li je život u Kendijevim cipelama onakav kakav si želeo i zamišljao ?
– Na ovo pitanje bih dao sličan odgovor kao i na prvo, tako da jeste iako tu ima još dosta toga što bih volio ostvariti.
Šta za tebe znači dobar auto ?
Izdržljiv, praktičan i ekonomičan ili veliki, komforan sa kožnim sedištima?
– Definitivno izdržljiv, praktičan i ekonomičan, to su tri najbitnje stavke kada čovjek kupuje bilo šta, a pogotovo automobil.
Da li si vozač?
Ukoliko nisi, da li planiraš da uskoro postaneš? Ukoliko jesi vozač, da li si jedan od onih koji kako kažu ide kolima tamo gde i car ide peške?
– E pa kao sto rekoh vozačku imam ali vozač još uvijek nisam.
Za kraj,to nam je već tradicija da zamolimo sagovornike da pošalju čitaocima portala www.auto-moto-svet.rs motivacionu poruku. Izvoli..
– Poruka čitaocima je da ukoliko drže stisnutu šaku ne mogu se rukovati ni sa kim, zato uvijek pružena ruka prihvatajte sve što vam se pruža.
Tražite nešto pozitivno u svemu kako biste mogli uživati u životu.

intervju pripremila: Ana Popović
fotografije: instagram profil @thecandyo

Za još sličnih tekstova posetite naš BLOG

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *