Mobilni vulkanizer

Adresa: Tošin bunar 91

Grad: 11000 Beograd, Zemun

Kontakt telefon: 063/373-312
E – mail: mobilvulkanizer@gmail.com

Web: www.mobilvulkanizer.co.rs

Mobilni vulkanizer je vulkanizerski servis koji može da pruži sve usluge klasičnog vulkanizerskog servisa, ali sa jednom razlikom koja nas čini jedinstvenim i različitim od drugih a to je mobilna ugradnja pneumatika i balansiranje točkova na bilo kom mestu i u bilo koje vreme u svim vremenskim uslovima.
Šta nas izdvaja od drugih…
Ono što je specifično za nas je da smo mi firma čija je jedina delatnost rad na terenu, a ne jedna od delatnosti kao kod mnogih velikih i zvučnih servisa koji su prepisali našu ideju i uvrstili je u svoj uslužni program. Kod nas je zdrava radna sredina, govori se normalnim jezikom, ne postoji call-centar, sekretarice…
Postoji samo vaš problem i naše brzo rešenje. Ne pravimo razliku između fizičkih i pravnih lica, jer nam je svaki klijent važan.
I UVEK SE JAVLJAMO NA TELEFON!
U mogućnosti smo da vam izađemo u susret bilo gde da se nalazite na teritoriji grada Beograda i šire okoline. Do vas možemo stići najduže za 30 minuta, ukoliko već nismo zauzeti poslom i ukoliko vremenski i saobraćajni uslovi dozvoljavaju.
Kvalitet usluge je isti, a veoma često i brži i bolji od klasičnih vulkanizerskih servisa.
Takođe, imamo mogućnosti skladištenja vansezonskih pneumatika.
Pored mobilne ugradnje i čuvanja guma u mogućnosti smo da nabavimo i isporučimo NOVE ili POLOVNE pneumatike za putnička, laka teretna i SUV vozila svih renomiranih proizvođača po pristupačnim cenama.
BUDIMO U KONTAKTU … ZLU NE TREBALO!