02.05.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.20

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

-Auto-put E-75, od petlje Beška do petlje Novi Banovci,smer ka Beogradu, 05.2020. i 04.05.2020. godine, od 07.00 do 17.00 časova, radovi u pokretu, na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu. U zoni radova zatvara se preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se preusmerava na voznu saobraćajnu traku.

-Auto-put E-75, od petlje Inđija do petlje Beška, u smeru ka Novom Sadu, do 17.00 časova, radovi na obeležavanju horizontalne signalizacije na kolovozu.Radovi će se izvoditi u pokretu, i u zoni radova zatvara se preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se preusmerava na voznu saobraćajnu traku.

-Aljinovići – Sjenica, radovi na pojačanom održavanju do 15.05.2020. godine, pod saobraćajem, uz adekvatnu saobraćajnu signalizaciju i opremu.

-Obrenovac – Beograd, do 31.05.2020. godine radovi na sanaciji klizišta „Duboko“. U toku izvođenja radova vršiće se povremene obustave saobraćaja u trajanju od po 3 minuta u jednom smeru – zbog ulaska/izlaska građevinskih mašina.

-Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

-Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *