03.04.2020. STANJE NA PUTEVIMA- 07.50

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
• Savetujemo maksimalan oprez pri vožnji i molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

• Auto-put E-70, granični prelaz Batrovci – Kuzmin 1, zona naplatne stanice Šid i mosta na reci Bosut, u smeru granični prelaz Batrovci ka Beogradu – od 03.04.2020. godine, zbog radova na rehabilitaciji puta, izmena režima saobraćaja. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno na desnom poluprofilu auto-puta.

• Auto–put E-75, Niš – Leskovac – do 10.04.2020. g. radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice. Za saobraćaj zatvorena petlja „Brestovac“. Preporučeni alternativni putni pravac iz pravca Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu – petlja „Doljevac” za sve kategorije vozila.

• Kladovo – Brza Palanka – obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici. Alternativni putni pravaci:
-za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica,
-za sva teretna motorna vozila (kamione, kamione sa prikolicom, šlepere) i autobuse: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i Porečki most – Kladovo.

• Prvomajska ulica u Pančevu, od raskrsnice sa ulicom Bore Stankovića do raskrsnice sa Bavaništanskim putem, radovi na pojačanom održavanju desne kolovozne trake, do 13.04.2020.g. U zoni radova saobraćaj preusmeren u levu kolovoznu traku.

• Pakovraće (Markovica) – Užice, produžavaju se radovi na pojačanom održavanju do 30.06.2020, uz naizmenično propuštanje vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš , na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,
-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *