04.07.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 07.40

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Leskovac jug (veza sa državnim putem I A reda broj 1) – Leskovac (Bratmilovce), od 04.07. do 19.09.2020. g – radova na pojačanom održavanju Saobraćaj će se odvijati dvosmerno, usporeno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.
Na delu puta od Putnog prelaza (kod benzinske stanice NIS) od vlasotinačke petlje na starom putu (kroz grad Leskovac, u dužini oko 1km), tokom izvođenja radova na pojačanom održavanju i izradi instalacione infrastrukture u trupu puta, saobraćaj je preusmeren na državni put II A reda broj 258 i državni put II A reda broj 158.

• Auto-put E-75, Subotica – Novi Sad, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje Vrbas, radovi na sanaciji kolovoza, do 15.08.2020. g. Saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu preusmeren u kolovoznu traku iz pravca Novi Sad – Subotica, u preticajnu saobraćajnu traku. Onemogućeno isključenje sa auto-puta na petlji Vrbas, od 07.00 do 17.00č, iz pravca Subotice, pa se za isključenje sa auto-puta mogu koristiti petlja Feketić ili petlja Sirig. Učesnici u saobraćaju mogu se uključiti na auto-put sa petlje Vrbas prema Novom Sadu.

• Auto-put E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, tunel Sopot, od 04.07.. do 03.08.2020. g – radova na izgradnji nadvožnjaka. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena kolovozna traka Niš-Pirot između službenih prolaza. Saobraćaj će se odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci smera Pirot – Niš.

• Auto-put E-70, 04.07. i 05.07.2020. g, u uslovima dobre vidljivosti – istražni radovi od naplatne stanice Šimanovci do petlje Pećinci, u smeru ka Pećincima.
U zoni izvođenja radova od 2 km, za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, zadržavanja na graničnim prelazima su sledeća:

  • na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
    Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *