04.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.00

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Vrčin – Mali Požarevac, do 28.08.2020.g, radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

• Auto-put E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunela Sopot – radova na izgradnji nadvožnjaka, do 31.08.2020. godine. Za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake između službenih prolaza. Saobraćaj se odvija voznim saobraćajnim trakama, u oba smera, na auto-putu i u tunelskim cevima.

• Rucka – Duboko (Obrenovački put), 04.08.2020.g., od 09 do 17č, izvodiće se radovi na redovnom održavanju asfaltnih zastora, sa naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Valjevski put, deonica Lončanik – Obrenovac, do 24.08.2020.g. radovi u okviru redovnog održavanja. U zoni radova, naizmenično propuštanje vozila, uz odgovarajuću vertikalnu i svetlosnu saobraćajnu signalizaciju.

• Petlja Markovac – Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za TMV iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova 07.08.2020. g.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *