05.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.43

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put Miloš Veliki, tokom vikenda u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja. Duž auto-puta na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu. Apelujemo na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

• Auto-put E-75, u oba smera, tokom vikenda očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Mali Požarevac – Vrčin, u zoni radova na sanaciji kolovoza, saobraćaj odvija u izmenjenom režimu. Molimo učesnike u saobraćaju da prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju, drže bezbedno odstojanje i da za saobraćaj koriste i zaustavnu traku u oba smera.

• Auto-put E-75 , u zoni petlje Doljevac, do 15.09.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije.U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmereno levom kolovoznom.

• Auto-put E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, izmenjen je režim saobraćaja u zoni tunela Sopot, gde je zatvorena desna tunelska cev (smer Niš-Pirot) a saobraćaj se odvija dvosmerno između službenih prolaza na auto-putu i u levoj tunelskoj cevi (smer Pirot – Niš).

• Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo) radovi na pojačanom održavanju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, do 21.11.2020.g.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *