07.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.00

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Bubanj Potok – Batočina, radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“, do 01.10.2020. godine. U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
• Auto-put E-75, Vrčin-Mali Požarevac , do 28.08.2020.godine, radovi na sanaciji kolovoza.
U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
• Auto-put E-75 i na državnom putu I B reda broj 22, u zoni petlje „Orlovača“ – od 10.08.2020. do 20.09.2020.g, izmena režima saobraćaja zbog izgradnje leve kolovozne trake Obilaznice oko Beograda.
U prvoj fazi – saobraćaj iz pravca tunela „Straževica“ preusmerava se na izgrađenu desnu kolovoznu traku u zoni petlje „Orlovača“. Za saobraćaj zatvoreno isključenje i uključenje sa Ibarske magistrale.
U drugoj fazi – za saobraćaj se otvara isključenje za Ibarsku magistralu iz smera tunela „Straževica“.Učesnici u saobraćaju na prilazu petlji „Orlovača“ koji imaju za cilj Čačak ili Novi Sad, nastavljaju pravo, a za Čukaricu ili Čačak preko Ibarske magistrale se odvajaju desno na rampu petlje „Orlovača“, prema saobraćajnoj signalizaciji.
• Auto-put E-70, petlja „Sremska Mitrovica“ – petlja „Ruma“ u blizini nadputnjaka Voganj, u smeru ka Beogradu, od 07.08.2020. godine radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom, u smeru ka Beogradu.
• Auto-put E-80, Bela Palanka – petlja Pirot zapad, u zoni tunel Sopot – u toku su do 31.08.2020.godine radovi na izgradnji nadvožnjaka. Za saobraćaj su zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera između službenih prolaza. Saobraćaj se odvija samo voznim saobraćajnim trakama, u oba smera, na auto-putu i u tunelskim cevima.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30č, na graničnim prelazima u Republici Srbiji nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *