07.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.57

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, petlja „Umčari“, do 25.09.2020.g. u zoni nadvožnjaka za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u smeru Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Izmena režima saobraćaja na auto-putu u smeru Niš – Beograd i dalje je na snazi. Za saobraćaj je zatvorena i petlja „Umčari“ (uključenje i isključenje), a saobraćaj je preusmeren na petlju „Mali Požarevac“.

• Auto-put E-75 , u zoni petlje Doljevac, do 15.09.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmereno levom kolovoznom.

• Auto-put E-75, petlja „Ražanj” – petlja „Aleksinački rudnici” – radovi na sanaciji kolovoza, do 20.09.2020. g. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, smer Beograd – Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

• Auto-put E-763, Surčin – Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug (na oko 5 kilometara od petlje), do 10.09.2020.g, u uslovima dnevne vidljivosti, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu:- Od 31.08. do 10.09.2020. godine, radovi će se izvoditi u smeru od Surčina ka Obrenovcu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara.

• Neštin – Rakovac – radovi na putnom objektu (propustu), saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnim prelazima Šid i Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *