08.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.15

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja – Kopaonik, Novi Pazar – Deževa – Šaronje – Odvraćenica, Dubac – Ivanjica (Kaona), Preko Brdo – Ivanjica, Odvraćenica – Preko Brdo, veza sa državni putem 197 – Kumanica – Gleđica, Kopaonik – Rudnica
Kruševac– Kopaonik.

•Pakovraće (Markovica) – Užice – radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila. Planirani rok završetka radova je 20.4.2020. g.

•Auto-put, Obrenovac – Surčin, kod petlje „Surčin“, zbog oštećenja dilatacije u voznoj saobraćajnoj traci, saboraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku. Saobraćaj se odvija usporeno. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

•Do 31.5.2020. g- radovi na rehabilitaciji na deonici granični prelaz Šid – Šid. Iz pravca Šida ka graničnom prelazu Šid saobraćaj za teška teretna vozila sa robom, preusmeren je na granični prelaz Batrovci, a saobraćaj za teška teretna vozila bez robe, preusmeren je na granične prelaze Sot i Ljuba.

•Prilazi zimskim turističkim centrima su prohodni.

•Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

•Prema informacijama Uprave granične policije u 07.40 časova, zadržavanja na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *