08.06.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.32

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Subotica – Novi Sad, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje Feketić, od 15.05.2020. do 15.08.2020. godine, izvode se radovi na sanaciji kolovoza.
Tokom izvođenja radova, saobraćaj iz pravca Subotice ka Novom Sadu biće preusmeren u kolovoznu traku iz pravca Novi Sad – Subotica, u preticajnu saobraćajnu traku. Isključenje sa auto-puta na petlju Feketić je moguće iz pravca Subotice zaustavnom saobraćajnom trakom koja je ostala otvorena za saobraćaj.
• Auto-put E-75, u blizini petlje Ražanj, u smeru ka Nišu, do 15.06.2020.godine, radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, smer Beograd – Niš, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.
• Pazarište – Tutin, na mostu na Sebečevskoj reci, obustava saobraćaja zbog radova, do 01.11.2020. g. Saobraćaj se odvija dvosmerno u zoni radova preko privremene devijacije, uz ograničenje brzine od 20 km/h u pravcu Tutina, i 10 km/h u pravcu Pazarišta.
• Most preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat – na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Perlez.

• Auto-put E-763, Lajkovac – Surčin, od 08.06.2020. do12.06.2020. godine, radovi na zameni oštećene elastične odbojne ograde, u oba smera.Radovi se izvode u zaustavnoj saobraćajnoj traci i biće obeleženi adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *