10.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.20

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
Na auto-putu E-80, od portala Progon do graničnog prelaza Gradina – kolona teretnih motornih vozila je u zaustavnoj saobraćajnoj traci. Saobraćajna policija je na terenu i reguliše saobraćaj.

• Auto-put E-75 – petlja Beška-petlja Kovilj, most Beška, u smeru Beograd-Novi Sad – do 11.3.2020. g. od 07 do 17 č – radovi na čišćenju i pranju dilatacija. Saobraćaj preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

• Ralja – Mala Krsna – do 15.3.2020.g – radovi na zameni dilatacija na nadvožnjaku Mala Krsna, uz naizmenično propuštanje vozila semaforom.

• Raška-Novi Pazar, (ulaz u Novi Pazar) – do 20.4.2020.g – radovi na sanaciji mosta, uz naizmenično propuštanje vozila.

• Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja – Kopaonik, Novi Pazar – Deževa – Šaronje – Odvraćenica, Ivanjica (Dubac) – Ivanjica (Kaona), Preko Brdo – Novi Pazar, Novi Pazar – Odvraćenica – Preko Brdo, veza sa državni putem 197

  • Kumanica – Gleđica, Kopaonik – Rudnica, Novi Pazar – Kopaonik

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta, -na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, -na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, -na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *