10.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.29

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-763, Ub – Obrenovac, (1 km pre isključenja za Obrenovac) – radovi na postavljanju zvučno izolacionih zidova, od 7č do 16 č do 13.08.2020. g. Za saobraćaj zatvorene vozna i zaustavna traka tokom 24 č, jer će ostajati postavljena saobraćajna signalizacija i nakon 16 č.

• Beograd-Pančevo, do 24.08.2020.g – radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo – Beograd. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi od 22 do 6 č, a nedeljom od 7 do 17 č.

• Auto-put E-75, petlja „Aleksinački rudnici“ -petlja „Aleksinac“ – radovi na popravci kolovozne konstrukcije, do 04.09.2020.g. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka iz smera Beograda prema Nišu. Saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Brza Palanka – Negotin, do 15.08.2020. g, radovi na popravci mostova,u oba smera. Tokom izvođenja radova saobraćaj se u zoni mostova odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforskom signalizacijom.

• Vrdnik – Irig – radovi do 30.10.2020. g. na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.20 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *