10.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.28

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Obilaznica oko Beograda,od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj normalizovan, nakon usporenog odvijanja.

• Auto-put E-75 , u zoni petlje Doljevac, do 15.09.2020. godine, radovi na izradi kolovozne konstrukcije. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka u smeru Niš-Vranje, a saobraćaj se odvija dvosmereno levom kolovoznom.

• Auto-put E-75, petlja „Subotica jug“ – petlja „Bačka Topola“, u smeru granični prelaz Horgoš – Beograd, do 19.09.2020.g, od 7 do 20č, radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj je preusmeren iz vozne u preticajnu saobraćajnu traku.

• Auto-put E-80, izmenjen režim saobraćaja u tunelima „Progon“ i „Pržojna Padina“ zbog radova na opremi ITS-a. Za saobraćaj je zatvorena leva cev u tunelima (GP Gradina – Niš), saobraćaj se odvija dvosmerno, u desnim cevima tunela (smer Niš – GP Gradina). Planirani rok zavreštka radova je 10.10.2020.godine.

• Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 21.11.2020.g., radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Špiljani, na ulazu i izlazu, potpuna obustava saobraćaja za sve kategorije vozila, u vremenu od 12.00 do 17.00 časova, zbog najavljenog izvođenja radova na optičkim kablovimaTelekoma.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *