15.06.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.20

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, u blizini petlje Pojate (kod parkinga Evropa), u smeru ka Nišu, do 07.07.2020.g. radovi na sanaciji kolovoza, zatvorena je vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju.

• Auto-put E-80 Niš – Pirot, zona tunela „Sopot“ – radovi na izgradnji nadvožnjaka. U zoni radova saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera. Planirani rok za završetak radova je 30.06.2020. godine.

• Kneževići – Bela Zemlja – Užice, kod petlje Sušica – radovi na sanaciji nadvožnjaka „Kneževići“ (prva faza) – do 25.06.2020.g. Stara rampa, iz Višegrada ka Užicu, proširena je za dvosmerno odvijanje saobraćaja.

• Zagrađe – Gornji Milanovac – radovi na mostu preko potoka Garibovac – Lukića most, do 01.07.2020. g. Radovi se izvode na levoj strani mosta, a saobraćaj se preusmerava na desnu stranu mosta i odvija se dvosmerno.

• Prvomajska ulica u Pančevu – do 23.07.2020. izvode se radovi na pojačanom održavanju kolovoza: raskrsnica Prvomajske ulice sa ulicom Žarka Zrenjanina – nadvožnjak kod skretanja za Luku Dunav. Radovi se izvode u levoj kolovoznoj traci, u smeru od Pančeva ka Beogradu, a saobraćaj se odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.00 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *