18.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.43

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-763, na deonici Obrenovac – Ub, u oba smera – završeni radovi na košenju i sakupljanju pokošene trave sa bankine i putnog zemljišta. Saobraćaj se odvija normalno.

• Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš – petlja „Subotica Jug“, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje „Subotica Istok“, radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 30.09.2020. godine.
U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku smera Novi Sad – Subotica, gde će se odvijati dvosmerno. Uključenje na auto-put sa petlje „Subotica Istok“ ka Novom Sadu biće moguće zaustavnom trakom, dok će isključenje sa auto-puta na petlju „Subotica Istok“ iz pravca graničnog prelaza Horgoš biti zatvoreno.

• Auto-put E-70, do 25.08.2020. g – radovi na kolovozu od petlja Pećinci do petlja Šimanovci. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka, u smeru Šimanovci-Pećinci, a saobraćaj se odvija dvosmereno desnom kolovoznom trakom.

• Auto-put E-763, Surčin – Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug (na oko 5 kilometara od petlje), od 20.08. do 10.09.2020. g, u uslovima dnevne vidljivosti, izvodiće se radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu, i to sledećom dinamikom:

  • Od 20.08. do 30.08.2020. g, radovi će se izvoditi u smeru od Obrenovca ka Surčinu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara,
  • Od 31.08. do 10.09.2020. g, radovi će se izvoditi u smeru od Surčina ka Obrenovcu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

• Zrenjanin – Klek, od 20.08.2020. godine, biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema – zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice. Za vreme izvođenja radova, u ovoj fazi, saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu, biće preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin – Klek.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *