20.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.15

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
Vlasotince – Svođe, radovi na pojačanom održavanju od 16.3. do 31.5.2020. g. Saobraćaj se odvija dvosmerno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. U toku izvođenja radova doći će i do obustave saobraćaja (ukupno 15 dana), u periodu od 8.30 do 11.30 č. i od 13.30 do 16.30 č.

• Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:
Jošanička Banja – Kopaonik, Novi Pazar – Deževa – Šaronje – Odvraćenica, Dubac – Ivanjica (Kaona),
Preko Brdo – Ivanjica, Odvraćenica – Preko Brdo, veza sa državni putem 197 – Kumanica – Gleđica, Kopaonik – Rudnica, Kruševac – Kopaonik.

• Auto – put E-75, petlja Brestovac, do 1.4.2020.g. radovi na izgradnji nove bočne naplatne stanice – zbog čega je za saobraćaj zatvorena petlja „Brestovac“. Preporučeni alternativni putni pravac iz pravca Niša ka Leskovcu, kao i iz pravca Preševa ka Nišu je petlja „Doljevac” za sve kategorije vozila.

• Kladovo – Brza Palanka, od 23.3.2020.g. do 1.6.2020.g – radovi na rekonstrukciji mosta u Grabovici. Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica, dok će saobraćaj za sva teretna motorna vozila (kamione, kamione sa prikolicom, šlepere) i autobuse biti preusmeren na sledeće alternativne putne pravce: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i
Porečki most – Kladovo.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *