21.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 07.55

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
Auto-put E-75, petlja „Mali Požarevac“ – petlja „Bubanj Potok“, u smeru ka Beogradu, 21.03.2020. g. od 08 do 15 č. izvodiće se radovi u pokretu, u voznoj saobraćajnoj traci na redovnom održavanju.

• Auto-put E-75, petlja Žednik – petlja Bačka Topola , u smeru ka Novom Sadu, od 08 do 16 č. – radovi na sanaciji kolovoza. Saobraćaj će biti preusmeravan iz preticajne u voznu i iz vozne u preticajnu saobraćajnu traku.

• Most preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat, obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju, od 21.03.2020. godine do 20.08.2020. godine.Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Perlez.

• Raška-Novi Pazar, (ulaz u Novi Pazar), 21.03.2020. godine, obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju mosta. Za vreme obustave saobraćaja putnička motorna vozila biće preusmerena na stari put Raška-Novi Pazar. Alternativnog putnog pravca za teretna motorna vozila nema.

• Kladovo – Brza Palanka, od 23.3.2020.g. do 1.6.2020.g., – obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici. Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica, dok će saobraćaj za sva teretna motorna vozila (kamione, kamione sa prikolicom, šlepere) i autobuse biti preusmeren na sledeće alternativne putne pravce: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i Porečki most – Kladovo.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *