24.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.20

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Vrčin-Mali Požarevac do 22.09.2020. godine, radovi na sanaciji kolovoza. U zoni radova, u smeru Niš – Beograd, za saobraćaj su zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija zaustavnom i preticajnom saobraćajnom trakom iz suprotnog smera Beograd – Niš.
Iz smera Beograd – Niš, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
• Auto-put E-763, Surčin – Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug (na oko 5 kilometara od petlje), 24.08.2020. godine, u uslovima dnevne vidljivosti, radovi na popravci elemenata za odvodnjavanje na bankini.Radovi će se prvo izvoditi u desnoj kolovoznoj traci u smeru ka Obrenovcu, a za saobraćaj biće zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 50 metara, a zatim radovi u levoj kolovoznoj traci u smeru ka Surčinu, dok će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka u dužini od 50 metara.
• Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš – petlja „Subotica Jug“, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje „Subotica Istok“, radovi na rehabilitaciji kolovoza do 30.09.2020. godine.
U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku smera Novi Sad – Subotica, gde će se odvijati dvosmerno.
Od 24.08.2020 do 29.08.2020.godine, u periodu od 07.00 do 17.00 časova, na petlji „Subotica Istok“ iz pravca Horgoša ka Novom Sadu, isključenje sa auto-puta biće zatvoreno za saobraćaj uz mogućnost propuštanja vozila kroz traku za uključenje na auto-put sa petlje „Subotica Istok“ ka Novom Sadu uz dodatni oprez zbog rada mašina i radnika.
• Obilaznica oko Beograda, na mostu broj 15 (most preko Topčiderske reke), radovi na zameni oštećenih dilatacija u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci od 7 do 17 č, do 11.10.2020. g. U toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *