27.06.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.20

Stanje na putevima Uncategorized

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-80, u blizini mesta Malča, kod nišavskog mosta, u smeru od Niša ka Pirotu – uspostavljen normalan režim saobraćaja nakon saobraćajne nezgode.

• Auto-put E-75, u blizini petlje Ražanj, radovi na sanaciji kolovoza, do 07.07.2020.g. U zoni ovih radova u smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija zaustavnom trakom, a za saobraćaj su zauzete vozna i preticajna saobraćajna traka. Saobraćaj iz pravca Niša ka Beogradu se normalno odvija.

• Leskovac – Gornje Dragovlje, od 07.00 do 17.00 č, do 29.06.2020. g, radovi na krpljenju udarnih rupa, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.

• Petlja Markovac – Svilajnac, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko reke Rače. Alternativni putni pravac za teretna motorna vozila iz pravca Niša i iz pravca Beograda je preko Velike Plane na Žabare, a iz pravca Despotovca teretni motorni saobraćaj se usmerava na Žabare. Planirani rok završetka radova 27.07.2020. g.

• Auto-put E-75, Bubanj Potok – Batočina, od 29.06.2020. g, otpočeće sa sa postavljanjem saobraćajne signalizacije u okviru radova na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“.
U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.05 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *