28.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.05

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
• Vlasotince – Svođe, radovi na pojačanom održavanju, do 31.05.2020. g. Saobraćaj se odvija dvosmerno prema privremenoj saobraćajnoj signalizaciji. U toku izvođenja radova doći će i do obustave saobraćaja (ukupno 15 dana), u periodu od 8.30 do 11.30 č. i od 13.30 do 16.30 č.

• U zoni mosta preko reke Save, radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete, od 30.03.2020. do 01.05.2020.g. Saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku na novi službeni prolaz, neposredno nakon prelaska mosta preko reke Save.

• Obrenovac – Beograd, do 02.04.2020. g, radovi na sanaciji klizišta „Duboko“. Kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od po 3 minuta u jednom smeru – zbog ulaska/izlaska građevinskih mašina.

• Sitni odroni duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na Đerdapskoj magistrali gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

• Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima:
Jošanička Banja – Kopaonik
Šarena Bukva (Mačkov Kamen) – Stolice, preko Stolica
Loznica – Zajača – Šarena bukva – Mačkov kamen, preko Mačkovog kamena
Novi Pazar – Deževa – Šaronje – Odvraćenica
Dubac – Ivanjica (Kaona)
Preko Brdo – Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar
Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar – Odvraćenica – Preko Brdo
veza sa državni putem 197 – Kumanica – Gleđica
Kopaonik – Rudnica
Granica PZP Kruševac/Novi Pazar – Kopaonik

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *