29.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA- 08.22

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
• U zoni mosta preko reke Save, od 30.3.2020. do 01.5.2020. g – radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete. Saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku na novi službeni prolaz, neposredno nakon prelaska mosta preko reke Save.

• Auto – put E-80, u zoni tunela „Sopot – radovi na izgradnji nadvožnjaka, za saobraćaj je zatvorena preticajna saobraćajna traka, u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznom saobraćajnom trakom, rok za završetak radova je 14.4.2020. g. u zavisnosti od dinamike izvođenja radova i vremenskih uslova.

• Kod mesta Orlovat na mostu preko reke Tamiš, do 20.08.2020. g, obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, upućuju se na državni put II A reda broj 129, Farkaždin – Perlez.

• Pakovraće (Markovica) – Užice – radovi na pojačanom održavanju do 30.6.2020. g. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Halovo – Veliki Izvor – radovi na izgradnji rigole i proširenju kolovoza, u dužini od 2500 metara, od 07 do 15 č, uz naizmenično propuštanje vozila, do 16.04.2020. g. Radovi će se izvoditi svakog dana sem nedelje.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova, nema zadržavanja vozila na graničnim prelazima u Republici Srbiji.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *