29.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.38

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, u zoni petlje ,,Mali Požarevac“, od 29.09. do 03.10.2020.g., u okviru radova na rehabilitaciji kolovoza izvodiće se i radovi na sanaciji bankine i ivičnjaka, doći će do faznog zatvaranja izlivne trake Niš – Mladenovac, sa omogućenim propuštanjem saobraćaja. Saobraćaj će se na pravcu Niš-Beograd odvijati preticajnom i voznom saobraćajnom trakom.
• Petlja „Petlovo Brdo“, na delu državnog puta I B reda broj 22 i I A reda broj 1, od 30.09.2020. godine, radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta. U toku izvođenja radova doći će do obustave saobraćaja na lokalnom putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).
• Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu „Sušica“, obustava saobraćaja 30.09.2020.godine, od 8 do 14 č. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata.
• Petlja „Novi Sad Centar“ – petlja „Novi Sad Istok“, smer Novi Sad – Beograd (od km 113+500 do km 113+800), 30.09.2020. godine, od 7 do 19 č, na desnoj servisnoj saobraćajnici, paralelnoj sa auto-putem E-75, radovi na mašinskom krpljenju kolovoza.
Za saobraćaj će biti zatvorena vozna saobraćajna traka servisne saobraćajnice kod Novog Sada, a saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.
• Kula – Vrbas, obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji mosta preko Velikog Bačkog kanala, do 02.10.2020. godine. Tokom izvođenja radova na mostu alternativni putni pravac je kroz naseljeno mesto Kula i to: Ul. Industrijska Zona – Ul. Petra Drapšina – Ul. Veljka Vlahovića (državni put II A reda broj 108).
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnim prelazima Kelebija, Batrovci i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *