30.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.52

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, u oba smera, tokom vikenda očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Mali Požarevac – Vrčin, u zoni radova na sanaciji kolovoza, saobraćaj odvija u izmenjenom režimu. Molimo učesnike u saobraćaju da prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju, drže bezbedno odstojanje i da za saobraćaj koriste i zaustavnu traku u oba smera.
• Auto-put Miloš Veliki, tokom vikenda u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja. Duž auto-puta na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu. Apelujemo na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.
• Auto-put E-75, Vladičin Han – Grdelica, u blizini petlje „Predejane“, do 05.09.2020. g, radovi zbog kojih je u dužini od oko 500 metara, za saobraćaj zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, iz smera Vladičinog Hana ka Grdelici. Saobraćaj se preusmerava u preticajnu saobraćajnu traku.
• Auto-put E-763, Surčin – Obrenovac, u zoni petlje Surčin jug (na oko 5 kilometara od petlje), do 10.09.2020.g, u uslovima dnevne vidljivosti, radovi na zameni zaštitne ograde u razdelnom pojasu:- Od 31.08. do 10.09.2020. godine, radovi će se izvoditi u smeru od Surčina ka Obrenovcu i za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini od 100 metara.
• Uspostavljen normalan režim saobraćaja na deonici Mlanča-Ušće, u mestu Mlanča.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnim prelazima Horgoš i Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *