30.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 14.20

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, u desnoj cevi tunela Manajle, smer ka Vranju, normalizovan saobraćaj nakon uklanjanja putničkog vozila koje je bilo u kvaru.

• Auto-put E-75, petlja „Umčari“ – zbog produžetka radova na nadvožnjaku zatvoreno je uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji „Umčari“, do 31.10.2020. g. Saobraćaj se preusmerava na petlju „Mali Požarevac“. U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

• Auto-put E-75, petlja „Ražanj“, do 09.10.2020.g, radovi na zameni habajućeg sloja asfalta. U toku izvođenja radova petlja „Ražanj“ će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta. Alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja Pojate, a iz pravca Niša petlja Aleksinački rudnici.

• Obilaznica oko Beograda, petlja „Ostružnica” – petlja „Bubanj Potok” – do 04.10.2020.g. radovi na redovnom održavanju. Radovi se izvode u pokretu uz naizmenično propuštanje vozila. Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju

• Kalna – Crni vrh, radovi na popravci mosta preko Goleme reke, do 01.11.2020.g. Saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje saobraćaja.

• Petlja „Petlovo Brdo“, od 30.09.2020. godine, radovi na izgradnji nadvožnjaka iznad lokalnog puta. U toku izvođenja radova doći će do obustave saobraćaja na putu Železnik-Rakovica (kružni put Kijevo).

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 300 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *