Đorđe Stojković potpuno otvoreno za auto moto svet

Poznati na auto moto svetu Vesti
Ćaos Đorđe. Dobro nam došao u naš auto moto svet. Hvala na vremenu koje si izdvojio za nas. Kako si ovih dana? Kako je ova pandemij uticala na vas glumce?
– Odlično sam ovih dana, pandemija je uticala loše naravno, jako loše. Uopšte nismo radili, sve je stalo i uopšte u onom kapacitetu na koji smo navikli, a sa druge strane više smo imali vremena za porodicu, knjige, filmove…
Nisam te pitala da li si vozač?
Ukoliko jesi, šta voziš u privatnoj režiji?
– Vozač sam i ponosan vlasnik jednog Peugeot-a.
Gledali smo te u dosta domaćih serija:
Vojna akademija, Žigosani u reketu….
Imaš li neku zanimljivu anegdotu sa snimanja koju bi podelio sa čitaocima našeg portala?
– Bilo je anegdota, kada je kolega Vučić-Petrović, umesto da baci bombu kroz prozor jedne napuštene zgrade, bacio je ispred naših nogu, tako da smo se svi razbežali kud koji.
Kada je reč o automobilima, četo čujemo priče o adrenalinskim zavisnicima koje “pun gas” pokreće.
Šta u tebi ume da probudi ta brza vožnja?
– Brza vožnja u meni probudi strah za sopstvenim životom, tako da ja i nisam fan brze vožnje, više volim da provozam kola sa jačom konjažom, lepši je osećaj, ali sada da nešto divljam po auto putevima to nikako ne jer time dovodim u opasnost kako svoj život tako i život onoga ko mi je saputnik u tom trenutku.
Jesi li se kao mali više igrao autićima ili klikerima? Ipak si ti 1991.-o godište, sigurna sam da si imao kolekciju svojih autića i pune džepove klikera, zar ne?
– Nisam se baš puno igrao sa klikerima, mi smo kao “novija ” generacija više bili opsednuti autićima, a posle sega mega konzole, pa smo pikali uglavnom neke vožnje, reli….
Pored glumačke karijere ti si i muzičar. Sviraš kontrabas i to vrlo vešto radiš.
Da li imaš problem da svoj instrument staviš u automobil?
– Hvala na opasci i na slušanju 🙂 Nije bilo teško dok sam imao karavan, onda sam ga stavljao pozadi u gepek, ali može on da stane i u manji gradski auto, može i u Fiat punta da se stavi i stavili smo ga dok sam išao na svirke sa kolegom po kafanama. Potrebna vam je samo tehnika kako da se ubaci toliki instrument.
Kada su u pitanju internet portali o automobilima, poput auto-moto-svet.rs, šta je ono što uglavnom pretražuješ po njima?
– Uglavnom pretražujem sajtove kada želim da kupim automobil i najviše gledam pređenu kilometražu. Kada prodavac dozvoli onda to proverim u ovlašćenom servisu kako bih video da li je to tačna kilomeraža. Baš su u jednoj televizijskoj emisiji pričali na tu temu da nije moguće na vozilu utvrditi da li je vraćena kilometraža ili nije ali može se videti po nekom posledenjem servisu da li je tačna.
Za kraj ovog intervjua kao i svakog sagovornika pa i tebe ćemo zamoliti da pošalješ jednu motivacionu poruku za čitaoce portala, može?
Više se volimo, nemojmo da osuđujemo, više empatije za svakoga, razumevanja, strpljen-spašen.
Očistimo prvo ispred svog dvorišta i pokušajmo da izgradimo sebe u što boljem svetlu, i da utičemo na druge kako bi svet oko nas bio bolji. Zračimo pozitivnom energijom!

intervju pripremila: Ana Popović
fotografije: instagram profil @djole_kordelion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *