Glumac Aleksandar Dimitrijević za auto moto svet

Poznati na auto moto svetu Vesti

Glumac Aleksandar Dimitrijević trenutno poznat po ulozi "Šok-a" iz serije Klan odgovara na naša pitanja

Zdravo Aleksandre. verujemo da će te naši čitaoci i posetioci portala www.auto-moto-svet.rs prepoznati iz serije “Klan” koja se trenutno emituje na RTS-u. S tim u vezi, za početak, reci nam kako ti je “legla” uloga Dejana Šolevića Šoka?
-To morate pitati publiku. U suštini već na prvo čitanje odmah mi se svidela uloga Dejana Šolevića Šoka. Ta uloga kao i sve ostale u seriji imaju dubinu i na ozbiljan način su tretirani problemi koje Šok ima i nosi sa sobom. Sa druge strane promene koje Šok konstatno ima u scenama kao i dobro razrađeni odnosi prema drugim likovima su uticale na to da mi ta uloga što bolje ,,legne“ .
Pretraživala sam malo po netu, pa sam na par različitih portala naletela na tvoju priču kako si zbog same serije Klan naučio da obijaš kola. Misliš li da da bi to ovim današnjim klincima moglo da podstakne neke ideje,pa da taj “zanat” zaživi ponovo ili je taj momenat zanemarljiv za njih?
Mislim da će tog ,,zanata“ uvek biti u svakoj državi radili mi serije na tu temu ili ne. A serija klan konkretno upire prstom u ljude koji se bave tim ,,zanatom“ i kroz priču govori šta će se sve desiti ukoliko neko krene tim putem, posledice uopšte nisu blage. Sećate se kakve batine dobiju i u kakve probleme udju Šok i Paša kada ukradu od Bubonove žene auto 😀 .
Koji tip automobila više preferiraš? Sportski,porodični ili SUV? Ako bi nam mogao definisati svoj izbor, kako bi čitaocima detaljno objasnili simpatije baš prema tom tipu koji biraš.
-Trenutno sam u procesu kupovine novog auta, i pažnju mi privlače manji SUV automobili zbog komfora, udobnosti, užitka u vožnji, kao i veće zapremine prtljažnika. Zbog igranja predstava u drugim gradovima i mogućnosti pakovanja rekvizite i scenografije, a opet da bude manji kako bi bio prihvatljiv i za gradsku vožnju .
Da li si ikada za potrebe snimanja imao priliku da voziš opasnu vožnju ili si za takve scene koristio dublere?  
-Nisam imao mnogo opasnih vožnji do sada, a voleo bih da ih snimam u budućnosti . Sve scene vožnje koje sam do sada radio, sam sam snimao.
Da li te gradska vožnja dovede do tačke ključanja, pa onda opsuješ onako sočno i masno, ili si pak staloženiji , pa uspevaš da iskuliraš takve situacije ?
Uglavnom sam miran. Vožnja me opušta, volim da slušam muziku u kolima. Uvek isplaniram vreme koje mi je potrebno da stignem iz tačke a u tačku b tako da me gužve u saobraćaju ne nerviraju. Kad se desi da ja napravim neku grešku, spustim prozor i izbacim ruku u znak izvinjenja, nekad ljudi to pozdrave, a nekad doleti i neka psovka do mene, ali me to ne uznemirava 😀 .
Reci nam koji automobil trenutno voziš, a o kojem razmišljaš kao potencijalnom novom ? Ako možeš da obrazložiš našim čitaocima, šta je za tebe dobar auto ?
-Trenutno vozim Fiat Grande Punto. Mana je mala snaga motora, i mala zapremina prtljažnog prostora. To su i glavni razlozi zašto sam se dao u potragu za novim autom. Za oko mi je zapao Jeep Renegade. Mali SUV sa malom kubikažom ali sa dovoljno konja i prostranim enterijerom . Odličan je u gradskoj vožnji zbog malih gabarita u odnosu na prosečnog SUV-a , a sa druge strane sjajan u off road priči. Imao sam priliku da provozam jedan takav, i zaljubio sam se na prvi pogled. Stabilan u vožnji, jak u preticanju, autentičan dizajn i odlična preglednost su samo neke od stvari koje su me odmah privukle ka ovom autu. Nadam se da ću uskoro uživati u svim čarima u vožnji koje ovaj model može da pruži.
Šta voliš da slušaš od muzike kada voziš ?
-Uglavnom ide radio.
Za kraj, koju poruku za naše čitaoce i gledaoce serije “Klan”ima Šok , i da li se sa njim slaže Aleksandar Dimitrijević ?
-Samo polako i bez žurbe 😉 .

foto: lična arhiva Aleksandra Dimitrijevića

intervju pripremila: Ana Popović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *