Mladen Mićunović poznatiji kao Steva Đubre (Dnevnjak) u epizodi Auto-Moto-Svet

Poznati na auto moto svetu Vesti

Veliku dobrodošlicu na portal auto moto svet želimo da poželimo Mladenu Mićunoviću, među poštenim svetom poznatom kao Steva Đubre.
Pa gde si bre Stevo legendo ?
Šta ima kod tebe ovih dana ?

-Ćao ćao poyy! Kod mene baš ništa novo,uglavnom spremamo nove projekte itd,možda i konačno kupim auto ako mi tata da novac.

Upoznali smo te u Dnevnjaku i definitivno te upamtili.Da li tu glumiš samoga sebe ili je “Steva Đubre” nastao samo i isključivo za potrebe Dnevnjaka?
-Imamo Steva i ja dosta sličnosti pa smo i dobitna kombinacija…ali jedan je Steva i meni je čast da mogu dopeti do njega u svakom momentu.
Snimali ste baš u Dnevnjaku dosta skečeva vezanih za automobile. Da li su neki od njih inspirisani realnim događajima ?
-Pa ne mogu sad baš da se setim,ali uglavnom je većina naših skečeva inspirisana aktuelnum dešavanjima.

Da li je Steva “đubre” u vožnji kada se nađe u špicu na beogradskim ulicama , ili Mladen Mićunović drži situaciju pod kontrolom ?

-Retko kad se nalazim na beogradskim ulicama u saobraćaju jer sam iz novog sada…inače trudim se da držim sve pod kontrolom u saobraćaju jer ljudi baš to i ne shvataju ozbiljno da jedna greška može da ih košta glave.
Kako dolazite do automobila za potrebe snimanja Dnevnjaka? Ko sponzoriše vaš vozni park? Priznaaaaaaaj! :))))))
-Za potrebe snimanja smo se uglavnom grebali od raznih drugara ili ti nekih firmi koje su bile rade da nam pozajme auto..u glavnom ja i dan danas vozim biciklo.
Jesi li onaj tip što voli da mu u toku vožnje bude odvrnut neki glasan rock, pa izbaciš lakat kroz prozor, dok pevušiš omiljene delove pesme?
-Ne nikako…radio mora biti umereno pojačan ja sam navikao da u toku vožnje i slušam auto da bih ga lakše kontrolisao.
Kada postaneš slavan i zaradiš milione, koji ćeš automobil voziti?
– Ne treba mi veća slava od ove, a milione nikada neću zaraditi. Ali ti mogu reći da mi je životna želja da vozim Mitsubishi evolution X.
Za kraj ovog intervjua, kao i predhodne sagovornike zamolili bismo te za jednu kratku motivacionu poruku.
-uhh slab sam ja motivacioni govornik ali mogu samo reći: Poštujte saobraćajne propise i nemojte se kurčiti za volanom….ćao pozz Voli vas Mladen-Steva
intervju pripremila: Ana Popović

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *