Pumpa ručna za AD Blue

Altema BLOG
Altema d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom alata, radioničke opreme, sistema za ekstrakciju gasova u auto servisima i industriji, i potrošnog materijala namenjenih za profesionalnu upotrebu.

Pumpa ručna za AD Blue PLP/02 ASTA

Strukturno izrađena od poliacetala, polipropilena, polietilena, PVC-a i vitona • Crevo 2m k 3/4” • Usisna cev • Adapter za bure 50-205l • Produktivnost 0,5l/hod Primena: Mediji na bazi vode, deterdženti, sapuni, antifriz, perač vetrobranskog stakla, hidraulična ulja, maziva, herbicidi i pesticidi, Adblue, urea, DEF itd..Pumpu treba koristiti samo sa nezapaljivim tečnostima NE KORISTITE !!! Sa bilo kojim medijumom koji nije kompatibilan sa materijalima koji se koriste u konstrukciji pumpe. Ove pumpe se nikada ne smeju koristiti za transfer goriva ili sa razređivačima, rastvaračima itd.

MP cena: 12.852 ,00

Altema d.o.o. je ovlašćeni distributer i uvoznik Usag profesionalnog alata, Space-Ravaglioli servisne opreme, Filcar sistema za ekstrakciju i odsisavanje gasova, Comec mašine za obradu kočionih diskova i doboša direktno na vozilima, Bosch električnih ručnih alata i pribora, 3E tehničke hemije, potrošnog materiala i opreme, kao i mnogih drugih brendova.
Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu www.altema.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *