Set alata za restauraciju farova

Altema BLOG
Altema d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom alata, radioničke opreme, sistema za ekstrakciju gasova u auto servisima i industriji, i potrošnog materijala namenjenih za profesionalnu upotrebu.
Set alata za restauraciju farova JBM
Prednja svetla vremenom blede, postaju mutna, zamagljena ili žute, što dovodi do smanjenja količine emitovanog svetla i povećanja rizika u vožnji.
JBM komplet za renoviranje farova od tečnog polimera je inovativni sistem za vraćanje farova izgorelih suncem u prvobitno stanje, za originalni sjaj i savršena završna obrada na veoma brz i ekonomičan način.
Ručno brušenje ili mašinsko brušenje i naknadno hemijsko ispiranje sa priključkom na upaljač za cigarete.
Polirani farovi povećavaju bezbednost posebno u noćnoj vožnji.
Uključuje:
Boca za tečnost od 600 ml
6 kom brusnog papira
Teksturirani papir
Plastični levak
Zakrivljeni poklopac sa gumenim zaptivnim prstenom
Ravni poklopac sa jednim gumenim zaptivnim prstenom
Ac-dc adapter
12V adapter
Čaša za isparavanje
Funnel
Ploča za mlevenje

JBM VAS PODSEĆA DA PROIZVOD NE SME BITI PRIKLJUČEN NA NAPAJANJE VIŠE OD 5 MINUTA DA BI SE IZBEGLO MOGUĆE PREGREVANJE KOJE MOŽE OŠTETI ČAŠU ZA ISPARIVANJE.
šifra: 53673

MP cena: 10.560,00

Altema d.o.o. je ovlašćeni distributer i uvoznik Usag profesionalnog alata, Space-Ravaglioli servisne opreme, Filcar sistema za ekstrakciju i odsisavanje gasova, Comec mašine za obradu kočionih diskova i doboša direktno na vozilima, Bosch električnih ručnih alata i pribora, 3E tehničke hemije, potrošnog materiala i opreme, kao i mnogih drugih brendova.
Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu www.altema.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *