30.10.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.30

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, na petlji „Aleksinac“, završeni su radovi na rekonstrukciji kolovoza, saobraćaj se odvija normalno.

• Preljina – Konjevići, radovi na popravci mosta preko reke Čemernice, uz naizmenično propuštanje vozila, do 17.11.2020.g.

• Slovac – Lajkovac (ulaz), do 05.11.2020.g., od 7 do 17 č., izvode se radovi na sanaciji kolovoznog zastora uz povremeno naizmenično propuštanje vozila.

• Rogačica (Debelo brdo) – Valjevo (Jovanja) 31.10.2020.g, od 10.30 do 13.30č, obustava saobraćaja zbog održavanja sportske manifestacije.

• Auto-put E-75, petlja „Umčari“ – produžetak radova na nadvožnjaku zatvoreno uključenje i isključenje za saobraćaj na petlji „Umčari“ do 15.11.2020. g. Saobraćaj se preusmerava na petlju „Mali Požarevac“. U zoni radova za saobraćaj su zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u oba smera, dok se saobraćaj odvija preticajnim saobraćajnim trakama.

• Auto-put E-75, na petlji ,,Nova Pazova“, 03.11.2020. godine, zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka, za saobraćaj zatvorena desna kolovozna traka, saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom. Iz smera Beograda ka Novom Sadu saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Novog Sada ka Beogradu preticajnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza. Za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu. Alternativni putni pravac je petlja ,,Novi Banovci“ i ,,Stara Pazova“.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *