13.10.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.35

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, na petlji „Aleksinački rudnici“,do 24.10.2020.godine, radovi na zameni habajućeg sloja asfalta.U toku izvođenja radova petlja „Aleksinački rudnici“ će biti zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta.Alternativni putni pravac je petlja „Aleksinac”.

• Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat) zbog izvođenja radova na mostu „Sušica“, na snazi potpuna obustava saobraćaja, od 14.10.2020. do 21.10.2020. godine, u periodu od 8 do 14 časova. Preporučeni alternativni putni pravac je lokalni put – obilaznica oko Mačkata.

• Na Pančevačkom mostu, smer Beograd-Pančevo, 14.10.2020. godine, u vremenskom periodu od 10 do 13 časova, radovi na betoniranju serklaža. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom slobodnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, na petlji ,,Nova Pazova“,zbog radova na rekonstrukciji natputnjaka, od 14.10.2020. od 14 časova, do 31.10.2020. godine, izmenjen režim saobraćaja. U toku izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom kolovoznom trakom.
Iz smera Novog Sada ka Beogradu saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom na levoj strani kolovoza, a iz pravca Beograda ka Novom Sadu zaustavnom saobraćajnom trakom, na levoj strani kolovoza.
Zbog radova, za saobraćaj je i dalje zatvoren natputnjak, kao i isključenje za Novu Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu.
Alternativni putni pravac je petlja ,,Novi Banovci“ i ,,Stara Pazova“.

• Auto-put E-75, Beograd – Niš, 1 kilometar pre isključenja za Smederevo (Mihajlovac 1), 14.10.2020. godine, radovi na postavljanju saobraćajne signalizacije.
Radovi (iskop, betoniranje, ugradnja stubova i tabli) će se izvoditi u zelenom pojasu i za saobraćaj će biti zauzeta zaustavna saobraćajna traka a saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

• Na naplatnoj stanici Aleksinac, na naplati, zadržavanje 15 minuta.Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *