Uređaj za centriranje trapa Active 8 CCD senzora ARC78WS SPACE

Altema BLOG
Altema d.o.o. je preduzeće koje se bavi uvozom i distribucijom alata, radioničke opreme, sistema za ekstrakciju gasova u auto servisima i industriji, i potrošnog materijala namenjenih za profesionalnu upotrebu.

Active CCD uređaj za centriranje trapa, sa 8 CCD senzora, infra-crveni prenos između mernih glava, Bluetooth prenos podataka između prednjih mernih glava i komandne konzole. Procedure za centriranje se prikazuju u 3D-u na TFT monitoru. Uređaj sadrži: komandna jedinica sa kompjuterom, 19″ TFT monitor, tastatura, štampač, automatski punjač baterija, 2 prednje merne glave – 2 zadnje merne glave, 2 para STDA33EU nosača mernih glava, za felne od 10″-24″, 1 par S110A7 obrtnih ploča, poluga za blokadu kočnice i poluga za blokadu volana. Baza podataka sa preko 130,000 vozila. Softver na Srpskom jeziku ( Uređaj za centriranje trapa Active 8 CCD senzora ARC78WS SPACE )

MP cena: 1.148.376,00

Altema d.o.o. je ovlašćeni distributer i uvoznik Usag profesionalnog alata, Space-Ravaglioli servisne opreme, Filcar sistema za ekstrakciju i odsisavanje gasova, Comec mašine za obradu kočionih diskova i doboša direktno na vozilima, Bosch električnih ručnih alata i pribora, 3E tehničke hemije, potrošnog materiala i opreme, kao i mnogih drugih brendova.
Kompletnu ponudu pogledajte na sajtu www.altema.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *