04.09.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.42

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put Miloš Veliki, tokom vikenda u popodnevnim i večernjim satima očekuje se povećan intenzitet saobraćaja. Duž auto-puta na portalima sa izmenljivom saobraćajnom signalizacijom biće istaknuta obaveštenja o zadržavanjima na naplatnim stanicama i stanju na auto-putu. Apelujemo na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

• Auto-put E-75, u oba smera, tokom vikenda očekuje se usporeno odvijanje saobraćaja, jer se na deonici Mali Požarevac – Vrčin, u zoni radova na sanaciji kolovoza, saobraćaj odvija u izmenjenom režimu. Molimo učesnike u saobraćaju da prate postavljenu saobraćajnu signalizaciju, drže bezbedno odstojanje i da za saobraćaj koriste i zaustavnu traku u oba smera.

• Auto-put E-75, petlja „Umčari“, od 04.09. do 25.09.2020.g. u zoni nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka auto-puta u smeru Beograd – Niš, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Izmena režima saobraćaja na auto-putu u smeru Niš – Beograd i dalje je na snazi. Za saobraćaj će biti zatvorena i petlja „Umčari“ (uključenje i isključenje), a saobraćaj će biti preusmeren na petlju „Mali Požarevac“.

• Kladovo-Brza Palanka – u toku su do 06.09.2020. godine radovi na rehabilitaciji puta, uz naizmenično propuštanje vozila.

• Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo) radovi na pojačanom održavanju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila, do 21.11.2020.g.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.30 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *