25.11.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 14.00

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Jošanička Banja – Kopaonik (državni put II A reda broj 210) – radovi koji su bili planirani da se izvode od 26.11.2020. godine, izvodiće se 28.11. i 30.11.2020.g, od 7 do 17 č.
Na snazi će biti obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza zbog asfalterskih radova na putu.

Alternativni putni pravac za Kopaonik: Biljanovac – Raška – Rudnica – Kopaonik. Takođe za prilaz Kopaoniku postoji i alternativni putni pravac iz pravca Kruševca: Kruševac – Brus – Brzeće – Kopaonik.

• Ražanj – Deligrad, radovi na natputnjaku preko auto-puta E-75, na delu državnog puta II A reda broj 158, do 26.11.2020.g. Na državnom putu II A reda broj 158, zbog radova saobraćaj obustavljen, dok su na auto-putu E-75 (km 387+097) za saobraćaj zatvorene zaustavne saobraćajne trake u oba smera. Alternativni putni pravac za vozače iz smera Deligrada je obilaznica oko Kruševca.

• Na Obilaznici oko Beograda, u tunelima: Straževica, Železnik i Lipak, do 27.11.2020.g., od 9 do 15 č, radovi na ručnom čišćenju nanosa pored uzdignutih ivičnjaka, rigola, slivničkih šahti i sa pešačkih revizionih staza. Radovi se izvode pod saobraćajem, u oba smera. Potrebno je smanjiti brzinu kretanja saobraćaja sa 80km/čas na 50km/čas kroz navedene tunele za vreme trajanja radova. Radovi se izvode svakog dana osim subote i nedelje.

• Auto-put E-75, Batajnička petlja, do 27.11.2020. g. od 7 do 17 č, radovi na vijaduktu, u smeru od Novog Sada ka Beogradu. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put GP Batrovci – Kuzmin, radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu. Za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnim prelazima Gradina, Kelebija i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta,
-na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 540 minuta,
-na graničnom prelazu Bezdan, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *