06.05.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.43

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Beograd – Bubanj Potok, do 10.05.2020.g. radovi na postavljanju žičane mreže. Radovi se izvode u sporoj, a saobraćaj se preusmerava na voznu i preticajnu saobraćajnu traku.

• Petlja Niš istok – Malča (naseljeno mesto Matejevac) – u toku su do 01.06.2020.g, od 07.00 do 17.00 časova, radovi na redovnom održavanju mosta. Naizmenično propuštanje vozila.

• Kladovo – Brza Palanka, do 01.06.2020.godine radovi na rekonstrukciji mosta u Grabovici.
Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila – lokalne ulice u mestu Grabovica. Teretna motorna vozila i autobuse preusmereni na putne pravce: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i Porečki most – Kladovo

• Petlja Smederevo jug – do 01.07.2020.g, radovi na sanaciji mosta preko železničke pruge Topčider – Mala Krsna. Za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila desnom saobraćajnom trakom, u smeru Beograd – Smederevo.

• Prvomajska ulica u Pančevu, od pre raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina do posle raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina – radovi na pojačanom održavanju leve kolovozne trake, do 20.05.2020. g. U zoni radova saobraćaj preusmeren u desnu kolovoznu traku.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 480 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *