06.10.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 07.59

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, petlja Predejane-petlja Vladičin Han, kod mesta Momin kamen, od 07.10. do 01.11.2020.g., radovi na održavanju puta. Za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka Vranje-Niš između službenih prolaza, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno u kolovoznoj traci Niš-Vranje.

• Gr. HR/SRB (Šid) –Šid, u blizini Šida, od 06.10.2020. g., od 7 do 16 č, radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz, u toku izvođenja radova saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, jednom saobraćajnom trakom, u dužini od 100 metara.

• Auto-put E-75, Ralja – Požarevac – Velika Plana (most Krnjevo), produžavaju se do 15.10.2020. g., radovi na periodičnom održavanju mosta. U zoni radova, za saobraćaj zatvorena kolovozna traka smera ka Nišu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu traku smera ka Beogradu.

• U ulici Carice Jelene u Batajnici, do 31.10.2020. g., radovi na redovnom održavanju putnog prelaza, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila jednom saobraćajnom trakom.

• Zrenjanin – Klek, postavljena privremena saobraćajna signalizacija i oprema zbog radova na delu obilaznog puta oko Zrenjanina i izgradnje kružne raskrsnice. Za vreme izvođenja radova, u ovoj fazi, saobraćaj iz pravca Kleka ka Zrenjaninu preusmeren na dvosmerno odvijanje saobraćaja na pravcu Zrenjanin-Klek.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnim prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *