12.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.13

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Mladenovac-Mali Požarevac (državni put I B reda broj 25), u blizini mesta Vlaška, obustavljen saobraćaj zbog saobraćajne nezgode. Alternativni putni pravac je preko Sopota i Ralje.
Javnost će blagovremeno biti obaveštena o normalizaciji saobraćaja na navedenom putnom pravcu.

• Auto-put E-75, na petlji Bežanijska kosa, u smeru Beograd-Šid, u dužini od 200 metara – 12.08.2020.g od 10 do 17 č radovi na postavljanju portala. U toku izvođenja radova za saobraćaj će privremeno biti zatvorene krajnja desna i vozna sobraćajna traka.

• Vladimirovac – Alibunar, 12.08.2020. g, radovi na sanaciji putno-pružnog prelaza. U toku izvođenja radova, saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Beograd-Pančevo, do 24.08.2020.g – radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo – Beograd. U zoni radova, za saobraćaj zauzeta desna a saobraćaj će se odvijati levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi od 22 do 6 č, a nedeljom od 7 do 17 č.

• Vrdnik – Irig – radovi do 30.10.2020. g. na sanaciji kolovozne konstrukcije, u toku izvođenja radova povremeno dolazi do naizmeničnog propuštanja vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.30 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Mali Zvornik, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *