17.07.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 07.48

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-70, u zoni naplatne stanice „Šid“, 18.07.2020. godine, od 09. do 19. č, izvodiće se radovi na montaži čeličnih portalnih nosača.
Radovi će se izvoditi u oba smera, u voznoj i zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj će se preusmeravati u preticajnu saobraćajnu traku.
Tokom izvođenja radova doći će do dve kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta:

  • u 13.00 časova u smeru ka graničnom prelazu „Batrovci“ i
  • u 16.00 časova u smeru ka Beogradu.

• Auto-put E-75, Subotica – Novi Sad, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje Vrbas, radovi na sanaciji kolovoza, do 15.08.2020. g. Saobraćaj se odvija dvosmerno na pravcu Novi Sad – Subotica. Na petlji Vrbas je omogućeno uključenje i isključenje sa auto-puta, iz pravca Subotice ka Novom Sadu, nakon završenih radova na direktnoj i indirektnoj rampi, kao i na zaustavnoj traci.

• Auto-put E-75, čeona naplatna stanica Stara Pazova – Inđija, radovi na održavanju kolovozne konstrukcije, do 30.07.2020. g. Za saobraćaj zatvorena petlja Stara Pazova (isključenje sa auto-puta za Staru Pazovu iz pravca Beograda ka Novom Sadu i uključenje na auto-put iz pravca Stare Pazove za Novi Sad). Saobraćaj je preusmeren sa leve na desnu kolovoznu traku kroz službeni prolaz, sve do naplatne stanice Stara Pazova, odakle se saobraćaj odvija normalno. Vozila koja se kreću iz Beograda ka Staroj Pazovi moraju da se isključe na petlji Novi Banovci.

• Auto-put E-75, Bubanj Potok – Batočina, od 29.06.2020. g, otpočeće sa sa postavljanjem saobraćajne signalizacije u okviru radova na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“. U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom. Planirani rok završetka radova je 01.10.2020. g.

• Na mostu preko reke „Tamiš“, kod Sečnja – radovi na redovnom održavanju, na levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka, a saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila. Planirani rok završetka radova je 15.08.2020. g.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *