17.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.51

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, Vrčin-Mali Požarevac , do 28.08.2020.godine, radovi na sanaciji kolovoza.
U zoni radova, za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka u smeru Mali Požarevac-Vrčin, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom.
• Auto-put E-75, radovi na održavanju nadvožnjaka na petlji „Umčari“, na deonici Bubanj Potok – Batočina, do 1.10.2020.
U prvoj fazi radova, za saobraćaj na nadvožnjaku će biti zatvorena leva saobraćajna traka iz pravca Beograda, dok će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem u desnoj traci. U ovoj fazi radova, ispod nadvožnjaka za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna traka u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj će se odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.
• Auto-put E-75, granični prelaz Horgoš – petlja „Subotica Jug“, smer ka Novom Sadu, u blizini petlje „Subotica Istok“, radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 30.09.2020. godine.
U zoni radova, saobraćaj će biti preusmeren u preticajnu traku smera Novi Sad – Subotica, gde će se odvijati dvosmerno. Uključenje na auto-put sa petlje „Subotica Istok“ ka Novom Sadu biće moguće zaustavnom trakom, dok će isključenje sa auto-puta na petlju „Subotica Istok“ iz pravca graničnog prelaza Horgoš biti zatvoreno.
• Auto-put E-75, na mostu preko reke Save , petlja Surčin-petlja Ostružnica , do 07.09.2020.godine, u periodu od 08.00. do 16.00 časova, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci. U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu biće preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15:
-na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *