20.07.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 08.10

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, na deonici od graničnog prelaza Horgoš do petlje Sirig, zbog pojave magle smanjena vidljivost do 100 metara.
Molimo učesnike u saobraćaju da voze pažljivo i da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

• Auto-put E-75, Nova Pazova-Stara Pazova, od 20.07. do 30.07.2020. godine, od 15 časova, radovi na održavanju kolovozne konstrukcije.U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.Petlja Stara Pazova se otvara, i saobraćaj će se odvijati normalno u zoni petlje.
• Auto-put E-75, Nova Pazova – Novi Banovci, od 20.07. do 30.07.2020.godine, izmenjen režim saobraćaja zbog radova na popravci oštećenog natputnjaka.
U zoni radova iz pravca Beograd-Novi Sad, saobraćaj se preusmerava sa leve na desnu kolovoznu traku gde će se saobraćaj odvijati dvosmerno.
Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu.
Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.
• Zrenjanin – Ečka, u smeru Ečka – Zrenjanin, 20.07.2020. godine, od 07.00 do 16.00 časova, radovi na redovnom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila, uz semaforsku signalizaciju.
• Od pre nadvožnjaka kod skretanja za luku Dunav Pančevo pa do pre raskrsnice Prvomajske ulice sa Ulicom Žarka Zrenjanina ,od 20.07.2020. do 17.08.2020. godine biće izmenjen režim saobraćaja, zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza.Radovi će se izvoditi u desnoj kolovoznoj traci, a saobraćaj će biti preusmeren na levu kolovoznu traku.
• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.
• Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova:
-na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
-na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta,
-na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *