21.03.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.24

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA
• Petlja Vrbas – ulaza u Srbobran, do 01.04.2020. g. obustava saobraćaja zbog radova na izradi završnog asfaltnog sloja. Alternativni putni pravac: Srbobran-petlja Feketić i Srbobran-petlja Sirig. Molimo učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

• Kladovo – Brza Palanka, od 23.3.2020.g. do 1.6.2020.g., – obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta u Grabovici. Alternativni putni pravac za putnička motorna vozila su lokalne ulice u mestu Grabovica, dok će saobraćaj za sva teretna motorna vozila (kamione, kamione sa prikolicom, šlepere) i autobuse biti preusmeren na sledeće alternativne putne pravce: Negotin – Štubik, Klokočevac – Porečki most i Porečki most – Kladovo.

• Most preko reke Tamiš, kod mesta Orlovat, obustava saobraćaja zbog radova na redovnom održavanju, od 21.03.2020. do 20.08.2020. g. Alternativni putni pravci za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat, Farkaždin – Kovačica, a vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovat, i dalje prema Zrenjaninu, Farkaždin – Perlez.

• Od 16.03.2020. godine, zbog radova na rehabilitaciji puta, izmena režima saobraćaja između čeone naplatne stanice Šid i isključenja za Šid, iz smera graničnog prelaza Batrovci ka Beogradu.Saobraćaj se odvija dvosmerno na levom poluprofilu auto-puta i nije omogućeno isključenje sa auto-puta za Šid na petlji Adaševci – iz pravca GP Batrovci vozila će se upućivati na petlju Kuzmin. Na petlji Adaševci u funkciji je uključenje ka GP Batrovci iz pravca Šida.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *