21.08.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 13.37

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Obilaznica oko Beograda, od tunela Straževica do petlje „Orlovača“, saobraćaj normalizovan, nakon usporenog odvijanja.

• Auto-put E-75, petlja Nova Pazova – 21.08.2020. od 17č do 30.11.2020. g, izvodiće se radovi na popravci oštećenog natputnjaka. U zoni radova iz pravca Novi Sad-Beograd, saobraćaj će se preusmeravati sa leve na desnu kolovoznu traku, gde će se odvijati dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.
Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci i petlja Stara Pazova.

• Most preko reke Tamiš, kod Sečnja – produžavaju se radova na redovnom održavanju do 16.09.2020.g. na levoj strani mosta u smeru Sečanj – Boka. Saobraćaj se odvija desnom kolovoznom trakom, naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Beograd-Pančevo – radovi na sanaciji oštećene mostovske ograde na Pančevačkom mostu, smer Pančevo – Beograd. U zoni radova na mostu za saobraćaj je zauzeta desna, a saobraćaj se odvija levom saobraćajnom trakom. Radnim danima i subotom radovi se izvode u periodu od 22 do 6 č, a nedeljom u periodu od 7 do 17 č. Planirani rok završetka radova je 24.08.2020. g.

• Deonici Maćedonce – Tulare, radovi na kavanju kamenih kosina, useka i zaseka, i postavljanju žičanog pletiva, do 25.08.2020.g, od 7 do 15 č. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova:
-na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *