25.05.2020. STANJE NA PUTEVIMA – 17.50

Stanje na putevima

STANJE NA PUTEVIMA

• Auto-put E-75, u zoni Batajničke petlje, od 26.5.2020. godine, od 8. č – postavljanja privremene saobraćajne signalizacije i opreme, zbog izvođenja radova na završetku izgradnje kompleksa petlje Batajnica.
Za vozila koja se nakon isključenja sa auto-puta, iz smera Novog Sada i smera Čačka, kreću ka Zemunu, na deonici dužine oko 150 m biće zauzeta desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati slobodnom saobraćajnom trakom.
Planirano trajanje izmene režima saobraćaja je do 5.4.2021. godine.

• Auto-put E-75, Nova Pazova – Novi Banovci, smer ka Beogradu, radovi na popravci oštećenog natputnjaka. U zoni radova u dužini od 800m za saobraćaj zatvorena kolovozna traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu saobraćajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno. Planirani rok završetka radova 30.6.2020. g. Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu. Alternativni putni pravac: petlja Novi Banovci ili petlja Stara Pazova.

• Beranovac – Goč, mesto Jovac – od 7.00 do 19.00č, obustava saobraćaja zbog radova na asfaltiranju puta, do 26.5.2020. g. Alternativni putni pravac: Goč-Vrnjačka Banja.

• Halovo – Veliki Izvor, do 12.6.2020.g, svakog dana osim nedelje, od 7.00 do 15.00č, radovi na izgradnji rigole i proširenju kolovoza. U zoni radova u dužini od 2500m naizmenično propuštanje vozila.

• Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

• Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova:
-na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

• Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Izvor: putevi Srbije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *