Iz Finske s`ljubavlju. Deda Mraz u Novu godinu sa 400 KS

Vesti zanimljivosti

Iz Finske s`ljubavlju

Dok se pripremamo za slanje 2020. godine u anale istorije, jedan čovek je odlučan da ne dozvoli da godina prođe mirno u noć. To doslovno mislimo, pa kada pritisnete dugme za reprodukciju na ovom kratkom, ali sjajnom video zapisu, budite spremni za zvučni napad neograničene slave u šest redova. Naravno, taj jedan čovek je Deda Mraz, koji se čini da se bori sa nekim problemima u ovom svečanom videu. Pa opet, da smo proveli 24 sata vukući tešku vreću poklona širom sveta, i mi bismo se osećali ukočeno. Srećom, ovaj bolni Deda Mraz dolazi na najbolji lek za sve bolesti – besplatne konjske snage koje okreću zadnje točkove.
Ipak je bolje od toga. Ovo je klasični BMW M3 iz E36 ere, a pripremljen je za malo zimske zabave u off-road reliju. Ne znamo detalje automobila, osim što ima 400 ks (294 kilovata) i apsolutno nema ograničenja u izduvnim gasovima. Ovaj automobil zvuči epski pod punim gasom, a Deda Mraz očito zna par stvari o vožnji po snegu. Doduše, komplet snežnih guma sa klincima sa ralli-spec znatno pomaže, a kada se BMW lansira preko tog malog grebena, sigurni smo da čujemo Deda Mraza kako viče ho ho ho! Doduše, to bi mogao biti naš vrtoglavi smeh.
Takođe znamo da video dolazi iz Finske sa najlepšim željama za srećan Božić širom sveta. Objavljeno je na YouTube-u pred godišnju turneju sveta oko Deda Mraza 25. decembra, ali dok smo se licitirali za požar kontejnera koji je bio 2020. godine, mislili smo da bi ovo bio lep način da našim ludim sledbenicima automobila požele srećnu novu godinu. Neka vaši dani budu veseli i svetli, a ponekad i gledani kroz bočni prozor u beskrajnom baletu sa suprotnom bravom. Vidimo se 2021.
Izvor: Videos Nettirabbi preko YouTube-a

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *