Kol`ko?

Priče iz radionice Vesti
Nastavak naše uzbudljive priče, kod prosečnog srpskog majstora.

U trenutku kada ti majstor postavi to pitanje, dokazuje se Ajnštajnova teorija relativiteta.
U glavi majstora, proradi Neo iz Matriksa, zaustavlja se vreme, dolazi do precizne kalkulacije zasnovane na godinama iskustva, u narodu poznatije kao “Šacovanje”.
U tih par sekundi u očima mušterije se dešava nešto neverovatno, natprirodno, čudesno.   Majstor koristi svoje neverovatne psihoanalitičke sposobnosti, koje su se godinama taložile u njegovoj podsvesti, aktiviraju se sve čakre, Dalaj Lama šalje precizan signal, I majstor, sa poluzatvorenim desnim okom, blagim savijanjem vrata, kaže “Za tebe…”
U tom trenutku se dešava povratna reakcija u umu mušterije, gde kod tebe brate moj, vreme staje, ponovo počinje naglo otvaranje rektalnog trakta, sa tendencijom totalnog eruptivnog klistira. Želudac počinje da svira kao Boban Marković molsku pesmu, spontano pomišljaš na Pančevac, i nadaš se da ćes kada skociš imati ludu sreću da te pokupi Renato, i skuva ti riblju čorbu.

Najčešća pesma koja prolazi kroz glavu u tom trenutku ima sledeće stihove “Cele noći ja na splavu s’njom sam bio” dok se spontano taj deo teksta menja u “Cele noći ja sam glavu mu sabij’o” ili “Za tebe, moje su noći besane” – “Za tebe, ove su cigle klesane”, repertoar je poširok, ali ovo je neki suženi izbor.

Ono sto sledi je sa svim suprotnostima nama poznate fizike, vreme staje!!! Dolazi do konačnog obracuna, koji se desava u jednom trenutku vremena, bazirano na teoriji velikog praska, ili će da bude sve ok ili će da bude “The big bang”. Situacija je krajnje kritična, zeznuta, ali ne brinite se, tu smo za vas, i pomoći ćemo vam. Kako se izboriti sa ovom situacijom, u nastavku ove mini triologije…
Tekst: Marko Milevski – Mardži

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *